Komplexné riešenia bez experimentov.

interiéru bytu | rekonštrukcia | Palisády | Bratislava

Zlúčenie dvoch bytov s historizujúcimi prvkami a modernými materiálmi.

interiér

113 m2

3-4

REKONŠTRUKCIA ÚŽITKOVÁ PLOCHA TÝŽDNE IDEOVÝ NÁVRH

 

 

KONCEPT

Návrh interiéru bytu sprevádzala od začiatku neštandardná požiadavka klientov na prepojenie dvoch väčších bytov na zvýšenom prízemí. Jeden už zrekonštruovaný, druhý ešte v pôvodnom stave bolo potrebné štýlovo zladiť s dokončeným bytom. Obidva sa nachádzajú v historickom bytovom dome z 20-tych rokov minulého storočia.

Jediné miesto kde bolo možné byty prepojiť bola kúpeľňa (pôvodne kuchyňa). Zrušením priečky v mieste pôvodnej kúpeľne sa vstupný priestor dispozične otvoril a vznikla tu nová kuchyňa s veľkým ostrovom a výrazným historizujúcim zaveseným svietidlom.

Veľký dôraz kládli klienti na pracovný priestor – flexibilný, vzdušný a nemal pôsobiť ako klasická kancelária. Preto sme zvolili princíp veľkého voľne stojaceho kruhového stola v strede miestnosti, okolo ktorého sa vykonáva celá aktivita. Po obvode pracovného priestoru sme umiestnili už len doplnkové funkcie, pričom sme využili existujúcu niku ako úložný priestor.

 

Mám záujem o projekt


PÔDORYS

interier-bytu-rekonstrukcia-palisady-Bratislava-podorys-01-po-rekonstrukcii-navrh-svieza-dispozicia

PÔDORYS BYTU – NÁVRH INTERIÉRU

interier-bytu-rekonstrukcia-palisady-Bratislava-podorys-02-povodny-stav-svieza-dispozicia

PÔDORYS BYTU PRED REKONŠTRUKCIOU


INFO

typ projektu:  návrh rekonštrukcie interiéru bytu
lokalita:  ul. Palisády, Bratislava
úžitková plocha:  113 m2
rok:  2015

 

KONTAKT

 

ARCHILAB
Architektonický a interiérový ateliér

Kupeckého 516/3, 821 08 Bratislava
info@archilab.sk
+421 907 843 986

 

 

IČO: 45 244 294
DIČ: 107 974 1333
Zaujali sme Vás?

NAPÍŠTE NÁM